Пълнени калмари със сирене

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714120
12/08/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 320
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да направите пълнежа, загрейте зехтина в тиган и запържете лука. Махнете от котлона и добавете чесъна, галетата, магданоза, сиренето, сол и черен пипер.

Разбъркайте, докато сиренето се разтопи. Напълнете калмарите със сместа и прикрепете с коктейлни пръчици.

Сложете доматите във вряща вода за 30 секунди и ги обелете. Загрейте зехтина и запържете калмарите. Извадете ги. Добавете лука и запържете за 3 минути.

Прибавете доматите, захарта, виното и задушете. Върнете калмарите в соса, добавете розмарина. Сложете капак и задушете на бавен огън за 30 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар