Фалафел

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
14885
24/08/2015
"Ние колкото фалафели можем да изядем, вие толкова не може да приготвите "
Приготвяне25 мин.
Готвене140 мин.
Общо165 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 645
  • Преглеждания за месеца679
  • Преглеждания за седмицата64
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте нахута с вода и го оставете да престои за 1 нощ. Отцедете го, залейте с вода и варете за 90-120 минути. Отцедете го.

Пасирайте нахута заедно с лука, чесъна, магданоза, кимиона, кориандъра и бакпулвера.

Прибавете сол и черен пипер на вкус. Оформете малки топчета и ги изпържете в загрято олио. Сервирайте със салата или сос по избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар