Пилешки пържоли на грил тиган

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
30/08/2015
"Вкусно и здравословно предложение за хапване, от което непременно ще се възползваме "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо45 110
  • Преглеждания за месеца662
  • Преглеждания за седмицата68
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • пилешки гърди - 4 бр.
  • чесън - 2 ч.л. ситно нарязан
  • червен пипер - ½ ч.л.
  • черен пипер
  • зехтин - 1 с.л.
  • лимонов сок - от 1 бр.
  • магданоз - за украса
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете всяка пилешка гърда на два или три резена. В купа смесете лимоновия сок, пасирания чесън, солта, двата вида пипер и зехтина.

Сложете гърдите в маринатата, и ги оставете да се мариноват в хладилник за няколко часа, а най-добре за цяла нощ.

Загрейте грил тиган и леко го намажете с мазнина, запечете пилешките гърди, поръсете ги с магданоз и сервирайте с гарнитура от зеленчуци по избор.

Професионален нож за месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионален нож за месо
18.90 лв.
Виж ››

Професионален нож за месо, с който ще приготвяте любимите си месни гозби за нула време! Ножът има удобна дръжка и силно острие, благодарение на които ще се превърнете в истински майстор. Понякога успехът на ястието зависи именно от начина на рязане на месото, точно затова ви съветваме да се застраховате с този професионален нож за месо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар