Канелени бисквити

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
05/10/2010
"Любимите бисквитки на децата, от които за нула време не остава и трошичка "
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 402
  • Преглеждания за месеца243
  • Преглеждания за седмицата44
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Медът се разтваря във водата, след което се прибавят захарта, олиото, канелата и брашното със содата.

Замесва се тесто, което се разточва на кора с дебелина около 5 мм. От него се изрязват формички, поръсват се със счукани орехи или едра кристална захар и се пекат в умерена фурна.

Кутия за съхранение на бисквити и бонбони - мъфин-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кутия за съхранение на бисквити и бонбони - мъфин
3.90 лв.
3.00 лв.
Виж ››

И ако не в стилна кутия с формата на мъфин, в какво друго биха се съхраняли най-добре вкусните мъфини и сладки, които приготвяте

Рейтинг

5 12
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
бисквитка
бисквитка
14.02.2015 19:04
Направих ги в първият полови час бяха много мекички и вкусни,но след това станаха толкова корави ,че неможеха да се отхапят и не съм ги правила тънки и който обича по сладко със150gr захар изобщо не стават сладки . Хубави бяха първият половин час :-)
0
0
Ана
Ана
21.12.2014 09:57
Звучи прекрасно. Много благодаря. Ще ги пробвам.
0
1
нина
нина
16.03.2011 15:23
Стават хрупкави, но после май омекват. Ако ги направиш по-тънки, може и да се получи. Аз ги пека, докато не ми се сторят готови.
0
0