Лешников сладкиш с малини и боровинки

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
04/09/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо730
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Плодов Сладкиш

Начин на приготвяне

Плодовете се измиват и се отцеждат. Добавят се захарта и нишестето и се разбърква внимателно. Слагат се в тава, намазана с мазнина.

Брашното се смесва със смлените лешници. Добавя се нарязаното на парченца масло и се меси до образуване на трохи.

Добавя се захарта и се разбърква добре. С тези трохи се поръсват плодовете и се притискат, за да се изравни отгоре.

Пече се 25 минути в загрята на 200 градуса фурна. Температурата се намалява до 190 градуса и сладкишът се пече още 15 минути. Сервира се топъл.

Въртяща се поставка за торта и сладкиши - 30 см-13%
Страхотен аксесоар за поднасяне:
Въртяща се поставка за торта и сладкиши - 30 см
40.00 лв.
34.99 лв.
Виж ››

Положените усилия за приготвянето на красива домашна торта не трябва да останат незабелязани. Затова ви е необходима въртяща се поставка за торта, с която и презентацията, и рязането са по-лесни.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар