Начин на приготвяне
Извадете месото от омара, нарежете 6 от яйцата с приблизително същата големина, каквато е месото на омара.
Кипнете вода и топнете доматите за 30 секунди вътре, след което ги извадете и обелете. Нарежете ги на четвъртини и махнете семената, след което ги нарежете на приблизително същата големина като омара и яйцата.
В дълбока купа смесете майонезата, соса Уорчестър, кетчупа, прибавете яйцата, месото от омар и доматите. Овкусете със сол и черен пипер. Прехвърлете сместа в чиния.
Разтопете желатина с шерито и разбъркайте, докато желатинът се разтвори. Сипете тънък пласт върху горната смес и охладете. Нарежете оставащите две яйца и ги намажете с оставащия желатин и сложете върху горната смес.
Охладете и гарнирайте с магданоз.