Свинско в буркани

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
18/09/2015
"Само аматьорите слагат свинско във фризера, истинските майстори го слагат в буркани, за да е готово веднага да готвене "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 401
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - бут
  • сол - 20 г/кг месо
  • черен пипер - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на средно големи парчета, подходящи за готвене.

Посолете го и го оставете на скара или наклонена повърхност на студено поне 24 часа, за да се отцеди добре кръвта.

Наредете месото в буркани, сложете капачките и варете поне 2 часа.

Съхранявайте на тъмно и хладно място.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар