Свинско в буркани

редакция:
Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Свинско в буркани2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
140 мин.
Порции
4
"Само аматьорите слагат свинско във фризера, истинските майстори го слагат в буркани, за да е готово веднага да готвене"

Необходими Продукти

  • свинско месо - бут
  • сол - 20 г/кг месо
  • черен пипер - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на средно големи парчета, подходящи за готвене.

Посолете го и го оставете на скара или наклонена повърхност на студено поне 24 часа, за да се отцеди добре кръвта.

Наредете месото в буркани, сложете капачките и варете поне 2 часа.

Съхранявайте на тъмно и хладно място.

Прочети също тези правила за консервиране в буркани или разгледай нашите съвети за слагане на месо в буркани.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
56
40
30
20
11
Дай твоята оценка: