Селска туршийка в бидон

Нина
Нина
Новак
01/10/2015
"Жителите на Люлин всяка зима ни доказват, че няма значение къде живееш, трябва да сложиш поне един бидон със селска туршия."
Приготвяне80 мин.
Готвене25 мин.
Общо105 мин.
Порции1 бидон
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо34 721
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се измиват и подреждат в бидонче. Слага се и от целината. Продуктите се заливат с възварена саламура от вода и сол.

Бидончето се затиска отгоре с тежест и престоява така два дни.

След това може да се започне с претакването, което се прави през три дни в следващите две седмици.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар