Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Кекс»Какаов кекс в хлебопекарна

Какаов кекс в хлебопекарна

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Какаов кекс в хлебопекарна1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
65 мин.
Порции
10
"Ето че в хлебопекарната можем си спретнем и един хубав какаов кекс"

Необходими Продукти

  • брашно - 300 г за кекс
  • яйца - 3 бр.
  • вода - 130 мл
  • бакпулвер - 1 пакетче
  • какао - 4 с.л. холандско
  • ром - 1 ч.л.
  • кафява захар - 150 г
  • зехтин - 120 мл
  • канела - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата и поставете в хлебопекарната. Пресейте брашното и също го добавете към тях. Сложете захарта, бакпулвера, канелата, рома и мазнината.

Налейте водата. Затворете капака на хлебопекарната и изберете програма за кекс.

Оставете готовия кекс да се охлади, нарежете го на парчета и го поръсете с пудра захар, преди да го поднесете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Kakaoto koga se slaga ?...
08.11.2024 14:56
rosicapi
rosicapi
Определено ще пробвам рецептата
20.08.2018 10:22