Кнедли по немски

КатяКатяНовак
01/10/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции8 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 331
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази рецепта е препоръчително да се изберат малки и кръгли питки, които да не са пресни.

Те се освобождават от кората и се пускат за малко в каша от яйца, прясно мляко и захар.

След това се овалват в галета и се запържват в загрят зехтин. Готовите кнедли можете да поднесете с пудра захар и канела.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар