Гулаш по немски

НикиНики
Гуру
8016k3k4k4
Гулаш по немски
Снимка: Ники
1 / 3
10/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • телешко месо - 1 кг
  • лук - 2 бр.
  • чесън - 3 скилидки
  • моркови - 1 бр.
  • чушки - 2 бр. червена
  • бяло вино - 1 и 1/2 ч.ч.
  • домати - 1 бр.
  • черен пипер
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото месо нарязваме на кубчета и задушаваме. Добавяме нарязаните на ситно, лук, чесън, морков, чушка и домати.

Готвим за около 10 минути. Добавяме червения пипер, черния пипер, солта, виното и вода. Гулашът готвим до готовност.

В купичка си разбиваме 1-2 с.л. брашно и сгъстяваме ястието. Поднасяме нашия телешки гулаш по немски с чаша червено вино и гарнитура по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: