Цели бутчета на грил

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Цели бутчета на грил1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"СЕНЗАЦИЯ!!!! Разкрита е тайната на ароматните цели бутчета на грил. Разберете подробности тук"

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 4 бр. цели
  • зехтин - 3 - 4 с.л.
  • лимонов сок - от 1 лимон
  • къри
  • куркума
  • бял пипер
  • черен пипер
  • майорана
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте бутчетата и ги оставете да се отцедят от водата или ги подсушете. Пригответе марината от зехтина и всички останали подправки.

С нея натъркайте бутчетата и ги оставете да поемат от подправките.

Наредете месото на грила и го изпечете, докато придобие златиста коричка. Поднесете с лека зеленчукова гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

никнай
никнай
Семпло но апетитно.
Многото подправки не винаги са ефектни -
белият пипер е всъщност обелен черен така че се спри само на този който имаш,
коркумата е излишна ползва се само за цвят а цвят получаваш от кърито,
мащерката е за препоръчване пред майорана,
майорана и кърито не си хармонизират,
препоръчвам ти вместо майоран да вземеш нарендана лимонова кора дава по-свеж вкус.
03.02.2016 00:08
1