Джолан с мед и горчица

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
Джолан с мед и горчица1 / 3
05/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Сготви200 мин.
Общо230 мин.
Порции4
"Хрупкавата коричка и неустоимият аромат са гарантирани с нашата марината от мед и горчица"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете подготвения джолан с мед и горчица, след което го поръсете с посочените подправки и го разположете в намаслен глинен гювеч. Нарежете зеленчуците на кубчета и ги добавете в гювеча.

Залейте всичко с виното и добавете около две чаени чаши вода. Овкусете още веднъж с подправките и сложете похлупака на глинения гювеч.

Печете яденето на 150 градуса в предварително загрята фурна.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: