Топла свинска пача

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
07/10/2015
"Любовта към пачата е страстна и доживот, а в тази ще се влюбите от първата лъжица"
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо61 001
  • Преглеждания за месеца879
  • Преглеждания за седмицата180
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • свинско месо - 800 г опашка, крака и уши
  • целина - 50 г
  • хрян - 1 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • дафинов лист - 2 бр.
  • моркови - 100 г
  • чесън - 10 скилидки
  • лук - 1 глава
  • оцет
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре краката, опашката и ушите и ги сварете в подсолена вода заедно с морковите, лука, целината и дафиновия лист.

Отделете месото от тях и го нарежете на парчета. Прецедете бульона и върнете месото в него.

Кипнете отново супата и застройте с яйцата. Овкусете пачата с оцет и настъргания хрян.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар