Панирани кетъринг хапки

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
9k
08/10/2015
"Вместо да поръчвате кетъринг, вижте как сами може да си направите вкусни хапки от акула "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 337
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 1 кг филе от бяла риба
  • царевично брашно - 2 с.л.
  • бира - 70 мл
  • яйца - 2 бр.
  • зехтин - за пърженето
  • черен пипер
  • червен пипер
  • сол
  • маслини - за украсата
  • магданоз - 1 стрък
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филето на малки хапки. Разбийте яйцата и ги смесете с бирата. Отделно смесете брашното с подправките. Добавете към бирата и яйцата.

Разбъркайте получената панировка и потопете в нея рибните късове.

Изпържете ги в сгорещена мазнина и ги наредете върху кухненска хартия, за да се отцедят.

След това ги подредете в подходяща чиния. Украсете с маслини и клончета магданоз.

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар