Домашни милинки с галета

НевенаНевенаНовак
18/10/2015
"Топли, топли милинки ни чакат на масата. Ние ще похапваме, а вие може да си запишете рецептата!"
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 247
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясното мляко се затопля. Смесва се с маята, подправките и половината от свинската мас. Полученото се излива в пресятото брашно и се замесва тесто.

То се оставя 30 минути, след което се разделя на топчици. Всяка от тях се потапя в разтопена мазнина, овалва се в галета и се подрежда в намаслена тава.

Наредените в тава милинки се пъхат в загрята фурна и се пекът на 180 градуса до готовност.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар