Супа от масловки

Супа от масловки

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
14/10/2015
"Най-ароматната гъбена супа се прави с масловки, а къде растат най-вкусните масловките е тайна"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 393
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите, лукът и спанакът се измиват и почистват. Нарязват се на дребно. В тенджера се слага масло. В него се задушава лукът, а след това и спанакът.

Накрая се влагат и гъбите. Долива се 4 ч.ч. вода и яденето се оставя да къкри. Когато масловките омекнат, се налива млякото.

Разбърква се и се подправя на вкус. След 6-8 минути се отсранява от котлона.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар