Баница без кори

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
13/10/2015
"Става, и без кори става разкошна баница, стига да знаете как да я приготвите "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
ПорцииХаралампи
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 717
  • Преглеждания за месеца243
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази рецепта можете да изберете по-стар и сух хляб. Трохите се смилат в кухненски робот и се разпределят на дъното на тава, която предварително е била добре намазана със свинска мас.

Върху тях се натрошава сиренето.

Отделно се разбиват яйцата и към тях се прибавя киселото мляко, в което е била загасена содата.

Цялата тази смес се излива върху сиренето. Така приготвената баница се е пече в загрята фурна на 180 градуса до готовност.

Солидна италианска тава с дръжки 32 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Солидна италианска тава с дръжки 32 см
80.00 лв.
Виж ››

Здравословното хранене е на крачка разстояние - необходимо е само да вземете кръглата алуминиева тава, в която се готви с минимално количество мазнина. Тя е с незалепващо покритие и позволява приготвяне на сладки и солени гозби.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар