Винен кебап с пилешко

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
13/10/2015
"Предизвикваме ви да приготвите винен кебап, но с пилешко месо и после да ни кажете колко ви е харесал!"
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо38 721
  • Преглеждания за месеца750
  • Преглеждания за седмицата114
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо се измива, подсушава и нарязва на късчета. Запържва се в дълбок тиган или тенджера и се прехвърля за малко в друг съд.

В същата мазнина се задушават нарязаните на дребно зеленчуци и след това към тях се прибавя виното. Слага се пилешкото месо и се подправя с подправките.

Гозбата се оставя да къкри още десетина минути на огъня и се отстранява. Може да се поднесе към ориз или картофено пюре.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Камелия Деевска
Много вкусно
0
0