Пилешко с доматен сос и маслини каламата

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
14885
20/10/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо751
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина и задушете чесъна. Добавете нарязаните на ленти пилешко месо и ги запържете леко.

Прибавете дафиновия лист и маслините. Разбъркайте и добавете предварително настръганите домати. Овкусете с останалите подправки и сол на вкус.

Оставете ястието да се вари на бавен огън, докато доматеният сос се посгъсти. От време на време разбърквайте, за да не загори.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар