Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пилешко с доматен сос и фусили

Пилешко с доматен сос и фусили

Пилешко с доматен сос и фусили
Снимка: цветослава киркова
1 / 2
24/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
"Интересно предложение, което ще ви накара да се облизвате"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 600 г варено
  • фусили - 350 г
  • за соса
  • домати - 500 г мляни
  • риган
  • босилек
  • черен пипер
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган загрейте малко мазнина и запържете дребно нарязания чесън, добавете доматите и оставете да се готвят на бавен огън, докато течността се изпари.

Поръсете с черен пипер и добавете пилешкото, нарязано на едри парчета.

Оставете за 5 минути и свалете от котлона. Сварете пастата, отцедете я от водата и я сложете в дълбока купа, добавете и малко зехтин, риган и босилек, разбъркайте хубаво.

В подходяща чиня сервирайте пилешкото с доматен сос, гарнирани с пастата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: