Печена пъстърва в плик

ДъмбоДъмбоНовак
24/10/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 756
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За рецептата ви трябват 4 плика за печене.

Рибите се почистват от ненужните части, измиват се на течаща вода и се оставят да се отцедят.

Лимоните се измиват и се нарязват на филийки. Зелениите се скълцват, а бадемите и чесънът се счукват. Пликовете се намазват с мазнина.

Пъстървите се овкусяват с подправки и се пълнят с резени лимони, бадеми, чесън, зелении и още подправки.

Пликовете се поставят в голяма тава и се пекат в загрята фурна на умерена температура. След това рибите се вадят от пликовете и се сервират.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар