Печен суджук на фурна

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Има моменти, в които ни се хапва точно печен суджук на фурна със сезонна салатка"

Необходими Продукти

  • суджук - 1 кг суров
  • зехтин - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Суровите суджуци се освобождават от канапа /в случай че има такъв/.

Слагат се в съвсем оскъдно намазнена тава и се напръскват леко с вода.

Правят се разрези по тях и се пекат на загрята на 180 градуса фурна до готовност.

Поднасят се със салата по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: