Зелева салата с моркови, ябълки и нар

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1257
17
6
29/10/2015
"Разкошен вкус и аромат, които подозираме, че се придават именно от нара "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 323
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа слагаме нарязаното на ситно зеле, настърганите морковите и ябълката, нарязана се на малки парченца.

Продуктите се разбъркват. Прибавят се накълцаните на ситно листа от целина и магданоза.

Приготвяме дресинга от олиото, оцета и солта и овкусяваме салатата.

Зърната на нара се оронват и се поръсват отгоре.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
08.05.2016 08:54
интересно звучи, който обича нар може да експериментира...аз така и не се научих да го ям
0
0