Домашен ябълков сладкиш

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9563k
Домашен ябълков сладкиш1 / 2
30/10/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции8
"Едва ли някога сте приготвяли по-уханен ябълков сладкиш от този! Поднесете го с ароматно кафе или топка сладолед"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тава разтопяваме маслото на котлона. Отгоре нареждаме бисквитите.

Белим ябълките, почистваме ги от семките и ги режем на полумесеци. Овалваме ги в канела и ги подреждаме плътно върху бисквитите.

В купа разбиваме яйцата със захарта и прибавяме брашното, което е пресято с ванилията и бакпулвера.

Готовата смес изсипваме върху ябълките и бисквитите и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за 40 мин.

Готовият ябълков сладкиш поръсваме с пудра захар.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: