Печено филе от треска по италиански

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
21/11/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо15 531
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата71
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопяваме маслото в голям тиган. Сваляме го от котлона и му добавяме галетата, орехите, кората и сока на 1 лимон, игличките на единия стрък розмарин, магданоза и разбъркваме добре до овкусяване на маслото и леко запържване на галетата.

Нареждаме филетата от треска в намазнена тавичка и разпределяме сместа от тигана върху нея.

Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса за 20-25 минути.

В купичка със зехтина изцеждаме втория лимон, добавяме смачкания чесън, игличките на втория стрък розмарин и нарязаната на ситно люта чушка. Разбъркваме.

При сервиране слагаме с лъжица от дресинга върху изпеченото филе.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар