Печено пилешко филе

19/11/2015
Живка
отЖивкаНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 359
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Двете пилешки филета се цепват донякъде, за да се получат два по-големи изтънени листа. Всеки от тях се отърква добре с продуктите от марината и се оставя в хладилник за 2 часа.

Зима се първото изтънено филе и в него се поставя половината от гаудата и от бекона. Свива се на руло, което се закрепя с шишче. Същото се прави и със следващото филе.

Така получените рулца се прехвърлят в намаслена фурна и се пекат на 200 градуса до готовност.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар