Каша от пилешко филе

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k6
Каша от пилешко филе
Снимка: Добринка Петкова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Не се чудете, не се майте - от пилешко филе най-вкусната каша се прави, а изпитана рецепта за нея ще намерите точно тук"

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 500 - 600 г
  • сол
  • брашно - 3 - 4 с.л.
  • масло - 60 г
  • чесън - 2 - 3 ск.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • чубрица
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагате месото в тенджера и го заливате с вода (около 1 л и 300 мл). Добавете сол и го сварете за около 30 минути.

Запържете брашното в маслото. Добавете червения пипер и налейте от бульона, в който е вряло пилето.

Извадете месото и върнете сместа от тигана в тенджерата. Прибавете нарязаните скилидки чесън и подправките.

Накъсайте месото на ивици и го прибавете в тенджерата. След 5 минути, кашата е готова за консумация.

Кашата от пилешко филе е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: