gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Курбан Чорба»Бистра курбан чорба от агнешко месо

Бистра курбан чорба от агнешко месо

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Бистра курбан чорба от агнешко месо1 / 4
12/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
10
"Само за майстори - точна рецепта за бистра курбан чорба с агнешко"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарязваме агнешкото на малки кубчета, поставяме го в тенджера и го заливаме със студена вода.

Оставяме да ври, като махаме образувалата се пяна.

Нарязваме на едро морковите и целината и ги прибавяме към месото.

Към края на варенето прибавяме зърната черен пипер и дафиновия лист.

Варим агнешката супа до готовност и сервираме без зеленчуците.

Бистрата курбан чорба от агнешко месо е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: