Свинско с праз и чушки

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1125k
Свинско с праз и чушки1 / 2
24/11/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3
"Все още се чудим дали невероятният вкус се дължи на свинското или на праза"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г бут
  • праз - 2 стръка
  • червени чушки - 2 броя
  • моркови - 2 броя
  • доматен сок - 500 мл
  • черен пипер - млян, на вкус
  • чубрица - 1 щипка
  • олио - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на кубчета и се почиства от мазнината. Задушава се в дълбок тиган с олиото почти до готовност. Добавят се нарязаните зеленчуци и се овкусява със смлян черен пипер и чубрица.

Прехвърля се в дълбока тава и се обърква с доматения сок. Поставя се във фурната на 190 градуса и се пече до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Таня
Таня
Стана страхотно и без печене! Вода добавих разбира се :)
04.10.2013 12:31
Майстор Миро
Майстор Миро
Къдото пише да се задуши в олиото, не трябвали да се добави и малко вода за да се задуши ?
23.03.2011 19:16