Агнешко горски кебап

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Агнешко горски кебап1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
160 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1 кг
  • доматено пюре - 3 с.л.
  • брашно - 3 с.л.
  • бяло вино - 50 мл
  • черен пипер - 2 г
  • червен пипер - 2 г
  • сол - 5 г
  • джоджен - ½ връзка, пресен
  • чубрица - ½ връзка
  • магданоз - ½ връзка
  • олио - 30 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и го изпържваме в олиото. Изваждаме го.

В същата мазнина запържваме лука.

Към него добавяме доматеното пюре, брашното, червения и черен пипер и бялото вино.

Нареждаме месото в тава и заливаме със соса.

Прибавяме и наситнените зелени подправки и печем на не много силна фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: