Никулденски пълнен шаран с бира

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
06/12/2015
"Шаран, който е изпил толкова бира при готвенето, просто няма как да не е великолепен "
Приготвяне40 мин.
Готвене75 мин.
Общо115 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 458
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме отвътре и отвън рибата.

Посоляваме и натриваме с черен пипер и лимонов сок. Оставяме я да престои 1 час.

Отделно запържваме лука в половината масло и махаме от котлона.

Прибавяме счуканите орехите, галетата, нарязаните маслини, черния пипер и солта.

С тази смес пълним рибата и я зашиваме, поливаме с бирата.

Печем на 200 градуса в намазана с мазнина тава.

Периодично заливаме рибата с бира.

Към края на печенето я намазваме с останалото масло.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар