Орекиете с рикота

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
07/12/2015
"Не кълчете езика си с името на тази паста, просто пригответе и се насладете на великолепния вкус "
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 520
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма тенджера се налива вода, добавя се солта и зехтинът. Добавя се пастата орекиете и се вари 10 минути.

От долната част на стъблата на аспержите се отрязват около 3 сантиметра.

Аспержите се измиват, нарязват се на четвъртинки и се пускат във водата при пастата. Варят се 3 минути. Отцеждат се.

Слагат се в голям съд, добавя се рикотата и всичко се готви на среден огън 3 минути при непрекъснато бъркане.

Сервира се веднага.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар