Пасирана супа от оранжева леща

05/12/2015
"Само от вашето въображение и вкус зависи с какво ще гарнирате тази вкусна супа от леща "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 598
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме старателно леща под течаща вода и слагаме да се свари в студена вода.

След като заври, към нея прибавяме нарязаните на ситно лук, морков, чесън и кърито.

Необходими са около 30 мин, за да се свари лещата. Когато е готова, я дърпаме от котлона и пасираме до получаването на хомогенна смес.

Поръсваме с мащерката и сервираме топла, като може да гарнирате по желание.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар