Панирана Цаца

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
07/12/2015
"Пропуснали сме да запишем в рецептата колко бира се изпива с тази хрупкава панирана цаца!"
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо49 597
  • Преглеждания за месеца265
  • Преглеждания за седмицата42
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цацата се измива много добре, след това се почиства от вътрешностите и отново се измива. Поръсва се със сол.

Приготвя се панировка от брашното, черния пипер, останалата сол, бирата и разбитите яйца.

Всяка рибка се топва в панировката, оставя се да се отцеди и след това се пуска в загрят тиган с мазнина.

Пържи се до златисто.

Панираната цаца се сервира топла, с резени лимон.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар