Начин на приготвяне
Нарязваме месото на много дребни парченца.
Разбиваме 3 белтъка с малко олио и сол и смесваме с пилешкото месо.
Другите 3 белтъка разбиваме на гъста пяна отделно и прибавяме към сместа с месото. Разбъркваме всичко.
В тенджера слагаме да заврят 4 к.ч. вода и с лъжица пускаме в нея от пилешката паста.
Щом топчетата се сварят ги изваждаме с решетеста лъжица и ги слагаме в съд със студена вода.
Нагорещяваме в уок тиган 3 с.л. олио и в него изпържваме нарязаните на ситно лук и джиджифил, доливаме бульона, посоляваме на вкус и слагаме щипка захар.
Щом бульонът заври, пускаме в него пилешките топчета и оставяме да врат няколко минути.
Преди да снемем ястието от огъня, добавяме нишестето размито с малко вода и разбъркваме за кратко.