Печено пиле с чесън

11/12/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 477
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пиле - 1 бр.
  • чесън - 4 скилидки
  • масло - 30 г
  • червен пипер - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме пилето и го разрязваме пилето на две през гръбнака.

Натриваме го от всички страни със счукан чесън, червен пипер и сол.

Слагаме го в намазана с масло тавичка и печем до златисто.

Пилето е готово, когато при набождане от него не се отделя розов сок.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар