Домашна торта с бишкоти и орехи

13/12/2015
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 053
  • Преглеждания за месеца106
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме млякото и попарваме в него начупените орехови ядки.

В купа разбиваме размекнатото масло със захарта, прибавяме едно по едно яйцата, а после и изстиналите орехи.

Сваряваме кафето с водата, прецеждаме и оставяме да изстине.

Топим бишкотите в кафето и редим в тортена форма със свалящо се дъно, като между тях слагаме от крема.

Оставяме на хладно да стегне преди сервиране.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар