Начин на приготвяне
Сладкото от ягоди се разрежда с малко вода и с него се сиропира първият блат.
Блатът се поставя в поднос и се намазва с 1/3 от крема, който е приготвен от разбитата заквасена сметана с течния шоколад и един желатин, приготвен по указание на пакетчето.
Вторият ред е от бисквити, като всяка се топва за кратко в подсладено прясно мляко, покрива се с крем.
Третият ред е сиропиран блат, след това още един и завършваме с крем.
Оставят се да стегнат в хладилник.
Сладкишът се изважда и залива с глазура от загрята сметана разбъркана с един черен шоколад.
Охлажда се отново и с нож се нарязват пастички.
Поръсват се с настърган бял шоколад и шприцоваме розичка от бита сметана в средата малинка.