Свински ребърца с мед и канела

ГаляГаля
Новак
3
22
15
14/12/2015
"Нетрадиционна, но изключително ароматна и вкусна рецепта за свински ребърца с мед и канела, която споделяме само с вас "
Приготвяне60 мин.
Готвене10 мин.
Общо70 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 527
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Ребърца

Начин на приготвяне

Ребърцата се нареждат в намазнена с олио тавичка за печене, поръсват се отгоре с мед и канела, без да се овкусяват със сол и черен пипер.

Налива се виното, тавичката се покрива с фолио за печене и се пекат в загрята фурна на 180 градуса около 1 час.

Метална скара за печене с дървена дръжка
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална скара за печене с дървена дръжка
8.99 лв.
Виж ››

Почитателите на грила вече си имат нова любима придобивка - метална скара за печене. С нея ще приготвите сочно месце, вкусна риба и хрупкави зеленчуци. Металната скара има удобна дървена дръжка и възможност за лесно пренасяне, благодарение на която ще може да я вземете навсякъде със себе си.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар