Свински ребърца с мед и канела

ГаляГаляНовак3
14/12/2015
"Нетрадиционна, но изключително ароматна и вкусна рецепта за свински ребърца с мед и канела, която споделяме само с вас "
Приготвяне60 мин.
Готвене10 мин.
Общо70 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 112
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребърцата се нареждат в намазнена с олио тавичка за печене, поръсват се отгоре с мед и канела, без да се овкусяват със сол и черен пипер.

Налива се виното, тавичката се покрива с фолио за печене и се пекат в загрята фурна на 180 градуса около 1 час.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар