Начин на приготвяне
В загрято олио в тиган се задушава нарязаният праз лук, добавя се и нарязаната тиквичка на кубчета и се овкусява със сол, черен пипер, мащерка и сваляме от котлона.
В тавичка, намазана с олио, се нареждат корите за баница, като краищата се оставят да висят.
Сипваме в полученото гнездо плънката с тиквички и праз. Отгоре се поръсва с натрошено меко сирене и нарязани маслини. Краищата се завиват към средата.
Отгоре се поръсва настърган кашкавал.
Печем в загрята фурна 180 градуса 20 минути до зачервяване на кашкавала.
Изважда се и обръщаме в чиния. Ако дъното не е добре запечено, се връща в тавата и се запича само отгоре още 3-5 минути.
Изважда се леко да се охлади и се нарязва.
Много хрупкаво и вкусно!