Начин на приготвяне
Измийте, обелете и нарежете тиквичките.
Наситенете скилидките чесън и копър, към тях прибавете яйцата, солта, зехтина, синьото сирене и тиквички. Разбъркайте и добавете една по една лъжиците брашно.
Изсипете сместа в тава, застлана с хартия за печене, и изпечете за около 30 мин. на 180 градуса. Когато блатът е готов го изкарайте и го оставете за 5 Мин.
Извадете го от тавата заедно с хартията за печене. Намажете блата с топено сирене, отгоре поръсете с гаудата и чедъра, добавете шунката.
Внимателно увийте рулото и същевременно отлепвайте хартията. Кашкавала поръсете отгоре и го върнете за 10 мин.
След запичането на кашкавала го извадете и оставете за 20 минути да изстине.