Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Витаминозна салата»Витаминозна салата с печени орехови ядки

Витаминозна салата с печени орехови ядки

Витаминозна салата с печени орехови ядки
Снимка: Веселина Константинова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Под предлог, че страдаме от липса на витамини, втора порция от тази салата си сипваме"

Необходими Продукти

  • червено цвекло - 1 глава
  • целина - 1 глава
  • моркови - 2 бр.
  • орехи - 1 ч.ч. печени смлени
  • сол
  • зехтин
  • оцет - натурален ябълков
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зеленчуците. Сложете червеното цвекло да се свари в тенджера под налягане, докато омекне.

Охладете цвеклото и го настържете.

Настържете целината и морковите.

Сложете зеленчуците в подходящ съд за сервиране.

Поръсете с печените орехови ядки. Овкусете витаминозната салата със сол, зехтин и ябълков оцет.

Витаминозната салата с печени орехови ядки е много вкусна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: