Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Панакота»Панакота със сметана и праскови

Панакота със сметана и праскови

Мартина ТраковаМартина Тракова
Помощник Готвач
1386622436661
Панакота със сметана и праскови
Снимка: Мартина Тракова
1 / 2
21/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4-6
"Наслада, за която небцето мечтае - нежна панакота с праскови"

Необходими Продукти

  • заквасена сметана - 400 г
  • пудра захар - 100 г
  • праскови - от един компот
  • ванилия - 1
  • желатин - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Желатинът се обработва както е показано на пакетчето. Към заквасената сметана прибавяме ванилията и пудрата захар до разтапяне и сладост.

Прасковите се пасират и към тях на водна баня се прибавя единия желатин. Другият желатин добавяме при сметаната. Оставяме да стегне в хладилник за 2 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: