Свински каренца в бекон

Исман Алиева ИбрямоваИсман Алиева Ибрямова
Помощник Готвач
162
782
120
605
1
03/01/2016
"Това са шишчета за щастие Пригответе ги и ще се уверите"
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 878
  • Преглеждания за месеца167
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското филе се нарязва на тънки каренца, които се начукват, за да се изстънят. Беконът се нарязва на тънки ленти с дължина около 20 см.

Поставя се резен бекон върху карето. Подправя се със сол и черен пипер. Отгоре се слага парче кашкавал, завива се на рулце. Отстрани се притиска с пръсти, за да залепне и да не изтече кашкавалът.

Отворът се набожда с клечка и рулцата се пекат на грил тиган без мазнина по около 5 мин. от всяка страна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар