Праз с яйца и сирене

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1528432339742
Праз с яйца и сирене
Снимка: Valentina Psaltirova
1 / 3
07/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Ако не сте опитвали праз с яйца и сирене досега, време е да се насладите на тази простичка, но страшно апетитна гозба"

Необходими Продукти

  • праз - 4 стръка
  • яйца - 5 бр.
  • сирене - 150 г
  • черен пипер - по желание
  • сол
  • олио - 1 к. ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се почиства, измива и нарязва на едро. В голям тиган се слага олиото и след като загрее, се добавя нарязаният праз.

Бърка се с дървена лъжица, докато се задуши. Настъргва се сиренето и бъркането продължава.

Най-накрая се прибавят солта и яйцата и след като и те се изпържат, ястието се сваля от огъня.

Сервира се в чинии. По желание може да се поръси с черен млян пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: