Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Руска салата»Руска салата Прасенце

Руска салата Прасенце

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731
Руска салата Прасенце
Снимка: Лидия - Гери
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
80 мин.
Порции
2
"Правите си салатата по рецептата и после давате воля на въображението си при аранжирането - толкова е лесно"

Необходими Продукти

  • картофи - около 500 г
  • моркови - 2 - 3 бр.
  • майонеза - 2 кутийки
  • яйца - 1 - 2 бр.
  • кисели краставички
  • колбас
  • грах
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват и се обелват. Отделно се сваряват морковите и яйцата.

Картофите и морковите се рендосват на едро. Киселите краставички и колбасът се нарязват на малки кубчета и се смесват към картофите и морковите.

Към сместа се добавя грахът. Към салатата се добавя майонеза и при необходимост - сол.

Най накрая се добавят настърганите яйца и се разбърква внимателно. Оформя се като прасенце или друго животно и се прави украса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: