Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Варено прасенце с хрян по украински

Варено прасенце с хрян по украински

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Варено прасенце с хрян по украински1 / 2
05/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
135 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • прасенце - 1 бр.
  • картофи - 2 кг
  • хрян - 200 г
  • оцет - 50 г
  • сол - 3 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прасенцето се сварява до готовност, посолява се, изстудява се и се нарязва на порции.

Хрянът се настъргва и се смесва с оцет.

С тази заливка се сервират парчетата прасенце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: