Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Пържола на тиган със задушени зеленчуци

Пържола на тиган със задушени зеленчуци

ГерганаГергана
Новак
10462534
Пържола на тиган със задушени зеленчуци
Снимка: Гергана
1 / 2
09/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 бр.
  • картофи - 1 бр.
  • моркови - 1 бр.
  • чушки - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • чубрица
  • сол
  • универсална подправка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пържолите и ги поръсваме от двете страни със сол и чубрица и ги пържим в добре загрят с мазнина тиган.

Режем чушката, моркова и картофа на средно големи кубчета.

Лукът го режем на 4-ри. Слагаме ги в дълбок съд, слагаме сол, чубрица и универсална подправка.

След това завиваме съда с фолио и слагаме във фурната. Малко преди да ги извадим, се маха фолиото да се запекат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: